Colourinspiration | Ceramic hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

 ~ tijdens mijn reis door Tunesië kwam ik in het stadje Nabeul heel veel keramiek tegen. Vele schalen, borden en kommen in allerlei vormen en uitgevoerd in de mooiste kleuren. Hier een palet van tinten donkerblauw met een rood accent om het pittig te maken en bruin staat voor houtkleur om het geheel warmte te geven..

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.