Colourinspiration | Summer Neon hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Zomerse Neon-tonen, op dit moment is Neon dé trend in de mode. Zelf had ik nooit gedacht dat dit weer terug zou komen. Het is typisch zon’n verschijnsel, of je vindt het fantastisch of je wilt er niet in dood in gevonden worden. Neonkleuren in kleding vind ik zelf niet je-van-het. Maar het kan daarentegen erg verfrissend zijn om deze toe te passen in je interieur! Combineer deze kleuren met strakke lijnen en grafische print. Pas daarbij wel een basis van wit toe anders is de balans weg. Ook in een basis van (vergrijsde tonen) pasteltinten is Neon goed toe te passen als accentkleur, dit maakt je interieur net even wat pittiger! Het is even een kwestie van durven..

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.