fase13 kleurinspiratie voor je interieur, artichoc hues

Colourinspiration | Artichoc hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

~  Artisjok is een distelsoort, een ongeopende geschubde bloem van de familie Compositae geschikt voor consumptie en decoratie. Ik vind ze prachtig als bloeiende bloem en ben niet zo gek op het culinaire aspect van deze ‘groente’. Het schijnt erg gezond te zijn, laag in calorieën maar rijk aan mineralen en vitaminen, hier recepten en meer info. Waar vooral mijn oog op is gevallen zijn de prachtige kleuren van deze bijna uitgebloeide bloem. Variërend van fel paars in de kroon naar het rood-roze en oranje in de puntige bladeren.

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.