fase13 kleurinspiratie voor je interieur, french shutter tones

Colourinspiration | French Shutter tones | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Het verweerde blauw van de shutters, louvredeuren combineert prachtig met donkere en lichte warme grijstinten van de gevelstenen. Dit zijn kleuren zoals taupe of zandachtige tonen met een hint van groen erin, zodat het bijna modder-achtig van kleur lijkt. Donker chocoladebruin zou ook goed bij dit palet passen. Het koele blauw zorgt ervoor dat wanneer je deze kleurencombinatie toepast in je interieur het niet saai & somber wordt. Het is een kwestie van de juiste balans te kiezen voor de wenselijke sfeer. Wil je het licht en luchtig houden of juist geborgen en gemoedelijk donker..

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.