fase13 kleurinspiratie voor je interieur, mediterranean sunset hues

Colourinspiration | Mediterranean Sunset hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Vele van jullie gaan vandaag of deze week weer aan de slag en is de grote zomervakantie helaas weer voorbij.. Om nog even een beetje na te genieten heb ik deze week een kleurenpalet samengesteld van een Mediterraanse zonsondergang. Wellicht krijg je hiermee wat inspiratie om deze kleuren toe te passen in je interieur!

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.