fase13 kleurinspiratie voor je interieur, birthday flowersColourinspiration | Birthday Flowers | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Vorige week donderdag 13 september 2012 was ik jarig. Ik heb dat niet uitbundig gevierd maar kreeg wel deze prachtige bos bloemen. De kleuren in deze bos spreken mij op de ene of andere manier het meest aan wanneer het bloemen betreft.

Nu ik er een kleurenpalet bij gemaakt heb, zie je gelijk dat dit ook goede kleuren zijn om in je interieur toe te passen. De taupe-zandachtige kleur voor een groot vlak, bijvoorbeeld als sauskleur op de muur. De witte kleur voor meubels en houtwerk. De paarse tinten zou ik dan gebruiken voor de stofferingen van bijvoorbeeld de bank en stoelen. En de groenachtige tint is mooi als kleurtoon voor de gordijnen. Ik zie het al helemaal voor me..

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.