fase13 kleurinspiratie voor je interieur, clematis pink hues

Colourinspiration | Clematis Pink hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Mooie zachte, vergrijsde roze en paars tinten passen goed in een eigentijds en modern interieur. Wanneer je interieur bijvoorbeeld bestaat uit wit en grijstonen in de basis, geven deze kleuren de ruimte net even een beetje karakter zonder dat het al te ‘zoet’ wordt. Dit komt omdat de kleurtonen juist iets ‘vergrijsd’ zijn, dus niet helder van kleur. Zodoende zijn ze niet al te opvallend en komen ze niet schreeuwend op je af. Als accent kan je de kleur oker-geel gebruiken voor een vrolijke noot in het geheel. (of bijvoorbeeld enkele accessoires in een goudkleur)

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Neem dan contact met mij op voor een kleuradvies, we bespreken de mogelijkheden om jouw identiteit in je interieur te brengen door middel van kleur!

~ Clematis ‘Hagley Hybrid’ bloeit met grote roze bloemen en wijnkleurige meeldraden in de periode juni-augustus. Deze grootbloemige Clematis wordt door kenners vaak beschouwd als de mooiste roze bloeiende Clematis. De Clematis klimt graag en wordt tegen een pergola of klimscherm circa 220 tot 250 cm hoog. De standplaats dient zonnig tot halfschaduw te zijn. Het beste resultaat wordt verkregen bij een standplaats op de ochtendzon en/of een standplaats op de avondzon. De voet van Clematis ‘Hagley Hybrid’ dient, bij een zeer zonnige standplaats, voldoende koel gehouden te worden. Het beste kan dit gebeuren door de voet te beplanten en niet met een heet wordende dakpan.

bron: Tuinen van Appeltern 

Wil je nog meer kleurinspiratie voor je interieur ?  > BLOG