Colourinspiration | Ivy green Hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Groen is een vriendelijke en rustgevende kleur om in huis toe te passen. Dus vooral goed toe te passen in slaapkamers, maar ook zitkamers en badkamers lenen zich goed voor deze kleur. Er zijn letterlijk ontelbare soorten groen op de wereld, de meest ervan vindt je terug in de natuur. Groen bevat het hoogst aantal kleurnuances welke voor het menselijk oog zichtbaar zijn. Groen roept harmonie en ontspanning op. Maar bij de verkeerde keuze in kleurschakering kan het ook helemaal anders uitpakken, denk maar aan de groene monsters in sciencefictionfilms. Ook daglicht heeft een grote invloed op hoe je de kleur groen ervaart in een ruimte. Groen gaat goed samen met blauw. Ook chocoladebruin en een warme crèmekleur passen goed bij groen. Het beste kan je de zachtere eigentijdse tinten groen kiezen voor je interieur.

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

~ Betreft de gekozen foto: Na alle kleuren in de tuin tijdens de zomer is de klimop nu een van de weinige (groenblijvende) planten die op dit moment bloeien. Om in januari (voor de mens giftige) bessen te produceren. Op dat moment is er nauwelijks een andere plant welke voedsel voor de vogels verschaft. Een klimop of hedera (in het Engels Ivy) is een bekende en zeer veel voorkomende klimplant. Maar bij gebrek aan bomen of muren is het ook een goede bodembedekker. Klimop is een zeer sterke groeier, met de donkergroene bladeren blokkeert het licht volledig , zodat onder de klimop niets wil groeien.

bron: info hedera