fase13 kleurinspiratie voor je interieur, fishing net tones

Colourinspiration | Fishing net tones | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ De drijvers van dit visnet variëren in kleur van lichte roodtint, wat nog het meest lijkt op een vleestint tot een diepere oranje-rood van ijzeroxide. Deze rode tinten kan je ook goed toepassen in je interieur. De durfals onder ons schilderen hele wanden rood. Wees er wel van bewust dat rood behalve een fascinerende kleur ook een uitdagende en levendige kleur is die je het beste toepast in een ruimte waar ‘actie’ wenselijk is. Zoals bijvoorbeeld de keuken, eetkamer of speelkamer. Wees spaarzaam in de slaapkamer, tenzij je seksleven een oppepper kan gebruiken. De roodtinten in dit palet zijn echter geen heldere tinten, en zijn daardoor rustiger en minder energie opwekkend. Echter iedereen reageert weer anders op verschillende tinten rood. Om rood uit te proberen in je interieur kan het beste deze kleur in eerste instantie een onderschikte rol laten spelen. Bevalt het goed, dan kan je er altijd nog meer van toevoegen.

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

Wil je nog meer kleurinspiratie voor je interieur ?  > BLOG