fase13 kleurinspiratie voor je interieur, tunesian huesColourinspiration | Tunesian tones | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Voor mij zijn dit dé kleuren van Tunesië. Een palet bestaande uit verschillende tonen van wit, blauw en zandkleuren. De stenen huizen zijn vrijwel overal wit gesausd. Qua bouwstijl zie je ook altijd wel ergens een decoratieve boog verwerkt. De veelal blauwe lucht met af en toe een enkel wit wolkje. En de zachte kleuren van de aarde, nouja aarde.. lichte zandkleuren, warme grijstinten of ook wel taupe genoemd. Dit kleurpalet is rustig en luchtig zonder dat het te kaal of koel is. Mijn inziens perfect voor bijvoorbeeld de badkamer in Nederland.

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.