fase13 kleurinspiratie voor je interieur, ghostwood hues

Colourinspiration | Ghostwood hues | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Soms ben je bloeiende bloemen als decoratie even zat, tenminste ik wel! En opvallend genoeg is dat meestal in het najaar het geval, als er in de natuur zowat geen bloeiende bloemen meer zijn. Dan is het een uitkomst om wat mooie droogtakken in een vaas of grote pot te presenteren. Dat geeft dan net voldoende vulling en sfeer in je interieur. Je kan deze kopen bij een goed gesorteerde bloemist of wellicht vind je mooie aangespoelde takken tijdens een strandwandeling [laat deze wel even goed drogen, en check of je geen onwenselijke ‘huisdieren’ binnenhaalt..] Het mooie van deze takken, zogenaamd Ghostwood zijn de verbleekte, vergrijsde kleuren en de grillige vormen. Hier gecombineerd met violet, en purperachtige kleurtinten.

~ Wil jij ook de ‘kleuren’ in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1