fase13 kleurinspiratie voor je interieur, herfstkleuren

Colourinspiration | Herfstkleuren | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ De dood is mooi! Hoe prachtig zijn de kleuren van stervende bladeren. De herfst is in volle gang, en de natuur schittert met de vele kleuren en nuances, zeker als de zon zich ook laat zien. Per boomsoort verschilt het nogal welke kleuren de bladeren in de herfst hebben. Van geel-bruin naar oranje tot rood en wanneer het gunstig weer is blijven ze ook nog een poosje hangen. Ook wel ‘Indian Summer’ genoemd. Niet voor niets een inspiratiebron voor velen. Hoe dat verkleuren precies in z’n werk gaat kan je hier lezen.

~ Hoe kan je het herfstgevoel in huis halen? Dat kan je letterlijk doen door wat takken met herfstbladeren in een vaas te plaatsen. Of een schaal te vullen met mooie exemplaren van gedroogde bladeren samen met eikels, dennenappels en kastanjes. Dat is mooi als tijdelijke decoratie. Een wat permanentere vorm is wanneer je kleur van je muren aanpakt of nieuwe gordijnen aanschaft. Buiten zijn de herfstkleuren prachtig mede omdat het afsteekt tegen de kleur van de hemel, het groen van de ‘groen blijvende’ planten en bomen. Wanneer je deze kleuren  in huis haalt wees er dan bedacht op dat je er balans in brengt. Probeer te voorkomen dat je je opeens in een ‘seventies’ interieur bevindt. [tenzij dit je bedoeling is..] Wees dus niet té overvloedig met oranje en bruintinten, maak het niet zwaarmoedig!

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1