Sylvia legt het nog even uit..  een interieuradvies van #Fase13 hoeft niet duur te zijn!

~ video, korte impressie gemaakt door Niek.

Als je er over nadenkt om te investeren in je interieur dan loont het om van te voren gedegen advies in te winnen. Dit kan een bijvoorbeeld door middel van een Fase13 Interieurscan/analyse. Of door een uitgebreidere vorm, een Fase13 Schetsontwerp. Het kunnen relatief kleine aanpassingen zijn die de beleving van je interieur net even anders en beter kunnen maken. Ik geef je advies, tips en creatieve oplossingen waar je zelf niet opgekomen was. Door met mij in gesprek te gaan kunnen we onderzoeken wat de mogelijkheden van jouw interieur zijn. Of je de indeling wilt veranderen, betere verlichting of meer sfeer. Of je wilt verbouwen en hoe dit dan het beste (met of zonder bouwvergunning) kan.

De kosten voor het maken van een goed doordacht interieurplan zij betaalbaar en vormen uiteindelijk maar een fractie van de totale verbouwingskosten.

Met het voordeel dat je van te voren weet wat je te wachten staat, hoe het eruit gaat zien. Je krijgt het best mogelijk resultaat binnen de mogelijkheden van jouw woning op basis van jouw persoonlijke interieurwensen.

Wil jij ook je interieur aanpakken en optimaal verbeteren? Vul dan hieronder je gegevens in, ik neem dan contact met je op voor vrijblijvend meer informatie. Je zit dus nergens aan vast.. Of bel mij op nummer: 0628771857

Hartelijke groet,

Sylvia Fase  | FASE13 buro voor interieurontwerp & advies