fase13 kleurinspiratie voor je interieur, duindoorns

Colourinspiration | Duindoorns | Kleurinspiratie voor je interieur!

~ Duindoorns zijn te bewonderen in de duinen wanneer alle andere bomen en struiken hun blad hebben laten vallen. Tussen de sombere bruintinten en het goud- groenachtige helmgras zie je van verre al de vrolijke oranjegele, soms wittige dan weer koraalrode bessen. Wanneer de kou invalt zijn de bessen van deze weerbarstige struik een voedselbron voor vele dieren. Vogels en vossen eten de bessen graag. Ze zitten dan ook barstens vol vitamine A, B1, B2, C en E. Je kan er zelfs jam van maken. Maar wacht niet te lang met plukken want als de bessen lang aan de struik zitten, gaan ze gisten en ontstaat er binnenin alcohol. Dan heb je kans dat de vogels aangeschoten worden en heb je duindoornwijn in plaats van jam. Wil je nog meer weten over duindoorns, kijk dan hier.

Op deze foto zijn de kleuren van de bessen en het wuivende helmgras gecombineerd met een prachtige herfstlucht. De lucht heeft een grijs-staalblauwe tint met een prachtige witte wolk. Dit zijn niet typisch vrolijke kleuren, maar komen tezamen ook niet erg somber over. Ook in je interieur kan je dit palet goed toepassen. Deze combinatie geeft je woonkamer of werkplek een stoer karakter. Voeg daarbij wat oude (industriële) elementen toe aan de ruimte. Zoals stalen vintage fabriekslampen, fraaie tekenkrukjes. Een verweerde houten tafel of juist een jaren vijftig Scandinavisch design kastje, dat maakt deze sfeer compleet.

~ Wil jij ook de ‘kleuren’ in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

Comments are closed.

UA-21569880-1