FASE13 | Portfolio ~ sneak preview

~ het was weer de hoogste tijd om mijn bestaande portfolio te updaten met foto’s van gerealiseerd werk en beelden van mijn werkwijze. Met behulp van *Blurb is dit wederom goed gelukt! Het is altijd leuk om jezelf een mooi boek cadeau te doen. En de software om (foto)boeken te maken is erg plezierig om mee te werken (BookSmart) Je krijgt een mooi en betaalbaar resultaat, met mooie kleurweergave van de foto’s. Geen gekke verrassingen dat het rood of blauw opeens pijn doet aan je ogen. (en nee, ik heb geen aandelen in Blurb, ben gewoon erg enthousiast)

Nu kan ik weer vol trots met portfolio onder mijn arm op bezoek bij potentiële opdrachtgevers. En ze laten zien hoe ik het interieur van bedrijven en privéwoningen aanpak, verander, verbeter, vormgeef…  Door rigoureus te verbouwen of juist door subtiele creatieve, betaalbare oplossingen te bedenken kan de wenselijke metamorfose gerealiseerd worden.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook je zakelijke of privé interieur veranderen maar weet je niet waar te beginnen?

Bel dan 0628771857 voor het maken van een afspraak. Of vul het contactformulier in met jou specifieke interieurvraag. Ik neem dan zsm contact op, ik help je graag!

~ Sylvia Fase | interieurarchitect @FASE13