13 thirteen shades of grey | dertien tinten grijs

~ Wat is grijs? Grijs is eigenlijk geen kleur zoals de andere kleuren uit het spectrum maar een waarde van lichtsterkte (de hoeveelheid licht van een lichtbron) dat het menselijke oog kan waarnemen tussen wit en zwart.

~ Dit FASE13 Kleurinspiratie Moodboard bestaat uit dertien interieur foto’s samengesteld vanuit Pinterest.  Wellicht geeft dit inspiratie om ook grijstinten toe te passen in je interieur, past qua stijl zowel in een eigentijds als klassiek interieur. Denk je dat het net iets te neutraal of eentonig is? Grijs kan je wat meer pit geven door het te combineren met bijvoorbeeld geel of kleine accenten van neontinten.

~ Wil jij ook de ‘kleuren’ in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.