Onlangs is de ‘Ypenburgse badkamer’ van een particuliere opdrachtgever opgeleverd. Zie hier een sneak preview van het badkamerontwerp en prachtig eindresultaat. De bestaande badkamer was erg krap in vergelijking tot de overige ruimten in deze woning. Ook was er een overvloed aan ruimte op de overloop. Het ontwerp van #fase13 speelt hierop in door slim gebruik te maken van deze ruimte. Door bijvoorbeeld naast  de ruime wastafel en inloopdouche, een heuse infraroodcabine in te bouwen. Ook is er gekozen voor een ‘Laguzzo’ wandafwerking ipv wandtegels wat de ruimtelijkheid vergroot.

Binnenkort volgt er meer info!

~ Wil jij ook je badkamer veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een samenwerking, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.