Kleuradvies op lokatie.

We hebben een fraaie selectie gemaakt uit de Farrow & Ball kleurenwaaier. Het zijn echt mooie kleuren en dat zit ‘m vooral in het feit dat zij de verf opbouwen met 30% meer pigment een combinatie van natuurlijke en synthetische kleurpigmenten. Hierdoor ervaar je meer diepte in de kleur wanneer aangebracht. Maar mocht het voor jouw budget niet haalbaar zijn om alle wanden in deze verf te sausen dan…. kan je ze ook als ‘gewone’ Sigma muurverf laten mengen bij de verfwinkel of bouwmarkt. En kies dan voor de matte uitvoering om alsnog het kalkachtige effect te krijgen.

Het blijft leuk om ter plekke kleuren te selecteren. Het is echt van belang dat je dit ook doet in de betreffende ruimte. Dus niet alleen je keuze bepalen bij het schap van de verfblikkken in de bouwmarkt.. Want dan zou je nog wel eens verrast kunnen worden!

Kleuren hebben namelijk de neiging om er in daglicht en avondlicht heel anders uit te zien dan onder de tl-balken van de bouwmarkt.

Het beste wat je kan doen is een klein proefpotje laten mengen. En vervolgens een groot stuk karton of  hout o.i.d. beschilderen. Zodat je de kleur goed kan beoordelen bij gedurende de dag.

Het licht verandert dus ook de beleving van de kleur. Zo kan je zelf een betere inschatting maken!  

~ Wil jij ook de ‘kleuren’ in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.