..in de categorie #wistudat? U #fase13 #interieurarchitectuur ook kan inschakelen om kasten op maat te laten ontwerpen. Van garderobekasten tot schoenenkasten, trapkasten, kledingkasten, boekenkasten etc.

Voor een particuliere opdrachtgever in een nieuwbouwwoning met entresol hebben we een meubelontwerp voor zogenaamde vaste kasten gemaakt. Deels bestaande uit open vakken en deels met deuren. De deuren verbergen een wandradiator, meterkast en garderobe. Voor de entresol is er een maatwerk ruimte hoge boekenkast gerealiseerd met ruimte voor kunst en kunstboeken >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~ Wilt u ook kasten op maat laten ontwerpen en laten maken voor uw interieur? Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking.

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1