Kleuradvies

Projectvoorbeeld, voor een particuliere opdrachtgever heb ik een kleuradvies samengesteld bestaande uit een moodboard en sfeermakers deze dienen ter inspiratie voor het selecteren van de muurverfkleuren en woonaccessoires. Om te laten zien wat het effect hiervan is heb ik een 3d schets van de woonkamer gemaakt. Door de wanden te verven in een nieuwe kleur en het toevoegen van enkele woonaccessoires in de juiste kleurstelling kan je een ware metamorfose maken.

~ Wil jij ook de indeling of kleuren van je woonhuis, appartement veranderen of bijvoorbeeld je keuken, badkamer een metamorfose geven en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een samenwerking, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.