FASE13_gangkastoplossing

~ Is jouw gangkast, vaste kast of inbouwkast ook zo’n ongelofelijke Bermudadriehoek? Denk dan eens aan een maatwerk oplossing. Een waardevolle investering om dagelijkse ergernis tot het verleden te laten behoren. Een maatwerk ontwerp laten maken kan door FASE13 en zorgt ervoor dat elke centimeter van de gangkast / bergruimte goed en efficiënt gebruikt wordt. Ik kan een kastindelingsontwerp maken waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Of ik koppel je aan een van mijn meubelmakers / interieurbouwers uit mijn netwerk die het werk voor je kunnen uitvoeren. Net wat je voorkeur heeft..

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking! Lees hier hoe FASE13 een interieurproject aanpakt of bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

Comments are closed.

UA-21569880-1