Colourinspiration | Green fern ~ Groene varen | Kleurinspiratie voor je interieur!

Groen is een vriendelijke en rustgevende kleur om in huis toe te passen. Dus vooral goed toe te passen in slaapkamers, maar ook zitkamers en badkamers lenen zich goed voor deze kleur. Er zijn letterlijk ontelbare soorten groen op de wereld, de meest ervan vindt je terug in de natuur. Groen bevat het hoogst aantal kleurnuances welke voor het menselijk oog zichtbaar zijn. Groen roept harmonie en ontspanning op. Maar bij de verkeerde keuze in kleurschakering kan het ook helemaal anders uitpakken, denk maar aan de groene monsters in sciencefictionfilms. Ook daglicht heeft een grote invloed op hoe je de kleur groen ervaart in een ruimte. Groen gaat goed samen met blauw. Ook chocoladebruin en een warme crèmekleur passen goed bij groen. Het beste kan je de zachtere eigentijdse tinten groen kiezen voor je interieur.

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking.

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerd werk. interieurs.