Kleurinspiratie voor je interieur!

Paars je favoriete kleur?

Je hoeft er niet koninklijk, keizerlijk of liturgisch voor te zijn om deze kleur toe te passen. Donkere paarstinten zoals bij de iris bloem komen mooi tot hun recht met ivoorwit en steengrijs en passen zowel in een klassiek als in een eigentijds en modern interieur. Wanneer je interieur bijvoorbeeld bestaat uit wit en grijstonen in de basis, geven deze kleuren de ruimte net even een beetje karakter en luxe gevoel. Maar wees bedachtzaam dat je het niet overdrijft, dan kan het geheel ook somber worden. Om dit te voorkomen kan je paars combineren met meer roze tinten. Of zoals te zien op de kleurinspiratie foto, als accent oker-geel gebruiken voor een vrolijke noot in het geheel. (of bijvoorbeeld enkele accessoires in een goudkleur)

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Neem dan contact met mij op voor een kleuradvies, we bespreken de mogelijkheden om jouw identiteit in je interieur te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.