kamerplant_yuccakamerplant_yucca

Kerstboom eruit ~ kamerplant erin!

Nog even en het nieuwe jaar 2015 gaat van start… een mooie gelegenheid om de kale lege plek die de kerstboom achterlaat te vullen met nieuw fris leven, een groene kamerplant!

Zoals bijvoorbeeld de Yucca.

Een stoere stekelige plant welke makkelijk te onderhouden is, je hoeft deze namelijk niet heel strikt regelmatig water te geven, wat voor sommige mensen [wel plantliefhebber zijn maar niet al te groene vingers hebben] best een uitkomst is.

Bijkomend voordeel is dat de Yucca, net als andere planten, de gave heeft om mensen te kalmeren. Uit onderzoek van de Engelse universiteit Surrey blijkt dat mensen in een kamer met veel groen veel minder gestresst zijn en een lagere bloeddruk hebben dan in een interieur zonder planten.

 

Bron en meer informatie: Bloemenbureau.
Of kijk eens op www.mooiwatplantendoen.nl

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1