FASE13_impressie-woonkamer FASE13_maatwerkmeubelontwerp-1 FASE13_maatwerkmeubelontwerp-2Deze maand is de realisatie gestart, de uitvoering van mijn interieurontwerp voor een nieuwbouw appartement van 90m2. Deze is geheel casco opgeleverd door de bouwer en #FASE13 ingeschakeld om hier een compleet interieurontwerp te maken en de begeleiding van de uitvoering op haar te nemen.

Het totaal interieurontwerp omvat een badkamer en toilet ontwerp, keukenontwerp, maatwerk kastenwanden en advies voor indeling van bestaande en nieuw aan te schaffen meubels, stofferingen, gordijnen,vloeren, verfkleuren en verlichting. Kortom een perfecte opdracht voor FASE13. Momenteel is de meubelmaker aan het werk vanuit zijn werkplaats om de maatwerk kasten te realiseren. Dan is het altijd spannen en leuk om dit te proces te zien en volgen.. zo langzaamaan worden de ontwerpschetsen, werktekeningen etc.. realiteit! Basis is opgebouwd uit MDF 4 cm dik en wordt in een midden grijze lakkleur gespoten.

Binnenkort volgt er meer info!

~ Wil jij ook je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een samenwerking, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

Comments are closed.

UA-21569880-1