FASE13-LEVEN26FASE13 in LEVEN! Magazine

Heb jij mij toevallig al gespot? Op pagina 18, in de nieuwste editie #26 van LEVEN! Magazine Den Haag. In dit nummer is een special over het Zeeheldenkwartier te vinden. En omdat ik onlangs verhuisd ben met FASE13 naar de Piet Heinstraat sta ik er ook in! Samen met Mevrouw de Aankoopmakelaar zijn we te vinden op nummer 92a. [Een leuk weetje is dat FASE13 het interieurconcept voor Esther van Heteren van Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft bedacht, ontwikkeld en nu hier op deze lokatie voor de eerste keer is gerealiseerd, maar daarover later meer in een nieuw blog]

 

Ontwerpkennis & creativiteit

Een goed ontwerp brengt je visie, woondroom of interieuridee tot leven. Grote of kleine adviezen, een verbouwing, maatwerk, een nieuwe indeling of een creatief idee. Interieurarchitect Sylvia Fase helpt je om je woon -en interieurwensen te verwezenlijken op basis van wat jij belangrijk vindt. Jouw doelen en wensen zijn leidend. FASE13 levert professionele ontwerpkennis, creativiteit en een heel netwerk aan handige adressen om jouw wensen uit te laten komen.

Sylvia Fase | FASE13

Piet Heinstraat 92A, Den Haag, T 06 2877 1857  www.fase13.nl

zie ook > LEVEN! MAGAZINE #26

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1