fase13_slaapkamer

Zoals eerder genoemd hier is in december 2014 gestart met de realisatie van het interieurontwerp in dit nieuwbouw appartement. Nu zijn we inmiddels in maart aangekomen en nadert het project de eindfase. Hier alvast een sneak preview van de slaapkamer / master bedroom. Er komt een Hastens bed [blauw-wit-ruitjes-stof] vandaar de donkerblauwe achterwand. Het een maatwerk hoofbord in massief eiken houten blokjes en leeslampjes. De zilvergrijze gordijnen en blauwe lamellen hangen reeds. Nu nog de nachttafeltjes monteren, schoonmaken en de opdrachtgever kan verhuizen!!

Zodra alles gereed is volgt hier een fotoreportage van het exclusieve appartement! Nog eventjes geduld.

~ Wil jij ook je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een samenwerking, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1