FASE13_XLkurkprikbord

..creatief met kurk!

Op de wand als een XL prikbord. Voor een particulier klant in een onlangs opgeleverd nieuwbouwhuis hebben we kurk van de rol op strategische plekken op de muur geplakt. Zodat hier alle kunstwerken van de kinderen een plek kunnen krijgen, zonder dat je de muur beschadigd. En tevens past het mooi bij de aanwezige kleuren van plavuizen en notenhouten keuken. #interieurtip #kurkvanderol #XLprikbord

 

Wil jij ook hulp bij het [op]nieuw indelen en inrichten van je woning. Zoals bijv nieuwe indeling van de ruimte door middle van uitbouw te onderzoeken. Of maatwerk kast voor tv en/of openhaard? Neem dan contact op met Sylvia Fase.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
    UA-21569880-1