wastafelmeubel, fase13

PROJECT // Onlangs opgeleverd >>

Maatwerk ontwerp en begeleiding realisatie door FASE13 voor een nieuw wastafelmeubel, tbv particuliere opdrachtgever te Ypenburg. Bestaande uit een onderkast met twee grote laden, afgewerkt met een Noten HPL en een opzet wasbak van VilleroyBoch. Het geheel geplaatst in een nis met kranen vanuit de wand.

Wil je ook je badkamer aanpakken en hier advies en hulp bij? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Dan kom ik bij je thuis en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking. Kijk hier voor contact opties

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
    UA-21569880-1