Aan de rand van Wassenaar stat een prachtige familiewoning waar FASE13 is gevraagd voor interieurontwerp & advies. Deze opdrachtgevers zijn al in 2011 en in 2015 eerder geholpen met interieuradvies en maatwerkmeubels toen zij nog hun appartement in New Babylon woonden. En nu met gezinsuitbreiding zijn ze verhuisd zijn naar Wassenaar. In deze post lichten we de entreehal uit. Deze woning werd opgeleverd met een zeer lichte keramisch parketvloer en zwarte deuren en kozijnen. De wens van de opdrachtgevers was om de ruimtelijkheid in de hal te houden maar toch voldoende bergruimte te creëren voor de schoenen en jassen van een gezin met twee jonge kinderen. Dit is bereikt door een speelse indeling te maken tussen gesloten kastruimte en deel jassen in het zicht te hangen. En een laag element om op te kunnen zitten. Om wat warmte in het deze ruimte te brengen is gekozen voor een eiken top blad en deze als zijnde een omlijsting door te laten lopen. De wens om in deze ruimte toch het industriële gevoel te krijgen is er gekozen voor behang met een beton print.

Wil je ook je badkamer aanpakken en hier advies en hulp bij? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Dan kom ik bij je thuis en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking. Kijk hier voor contact opties.

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
    UA-21569880-1