• Nieuws • Voor het nog te bouwen nieuwe kantoor van Zuiver Media te Rotterdam [Rotterdam The Hague Airport] is FASE13 weer gevraagd voor het interieurontwerp. Het bouwkundig ontwerp is gemaakt door AAArchitecten en onlangs hebben zij de omgevingsvergunning ingediend. Deze zomer werkt FASE13 volop aan de uitwerkingen van het totale interieurontwerp, ruimtelijke indelingen, verlichtingsplan, kleuren en materialen voor wanden en vloeren. Maar ook meubelontwerp voor diverse maatwerk elementen zoals; receptie balie, vergadertafels, bureau opstellingen. Kers op de taart zijn de 3 zeecontainers welke centraal in het pand geplaatst zullen worden!

Oplevering medio 2020

Credits image / visual : AAARCHITECTEN

….wordtvervolgt!

#FASE13 #kantoorproject #kantoorinterieur #officedesign

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
    UA-21569880-1