#werkvoorbereiding ..begin dit jaar is het interieur schetsontwerp gemaakt voor dit top appartement, penthouse te Den Haag. Onlangs was er weer een meeting, dit keer om de laatste puntjes op de i van het definitief ontwerp te zetten. We hebben van de diverse materiaal -en kleur keuzes. Denk hierbij aan; stofferingen, kleuren muurverf en behang, houten wanden en pvc visgraat vloer ..de finale selectie gemaakt. Dat is een van mijn krachten, ik help graag het overzicht hiervan te bewaken wat ten goede komt van het eindresultaat.

Volgende stap is de planning ism met uitvoerende partijen opstellen en werktekeningen voor uitvoering afronden.
#wordtvervolgd_fase13

Ook je van huis een thuis maken? Neem nu nog vrijblijvend contact op, dan plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. 🔎www.fase13.n

fase13 interieurontwerp penthouse den haag

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1