covid19

In het licht van steeds veranderende ontwikkelingen rond de COVID-19 / coronavirus-situatie heeft FASE13 sociale distantiëring geïmplementeerd, wat betekent dat ik zoveel mogelijk vanuit huis zal werken totdat anders wordt geadviseerd. Ik voel dat het mijn verantwoordelijkheid is om mijn steentje bij te dragen om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Het goede nieuws is dat ik operationeel blijf en klaar ben om je te helpen (+31 (0) 6 28 77 18 57 of mail). Ik kan op locatie langskomen en je assisteren en adviseren bij uw interieur uitdagingen, we kunnen 1,5 meter afstand houden en ik draag zonodig een gezichtsmasker.

In light of ongoing developments surrounding the COVID-19 / coronavirus situation, FASE13 has implemented social distancing, which means that I will work from home as much as feasible until advised otherwise. I feel that it is my responsibility to do my part in stopping the virus from spreading further. The good news is that I will remain operational and ready to help you out (+31 (0) 6 28 77 18 57 or mail ). I can visit on locationd and assist and advise you on your interior challenges, we can keep 1,5mtrs distance and I will be wearing a face mask if needed.

Let’s all support each other during this challenging time. Safety is the number one priority.

sylvia fase

Stay safe….

Sylvia Fase | FASE13 interieurarchitectuur

Contact info

Image credit : Centers for Disease Control and Prevention

Tagged with:
 
UA-21569880-1