FASE13 | Blog | Kleurinspiratie voor je interieur!

Met enige regelmaat post ik op mijn website een kleurinspiratie blog. Dit bestaat uit een zelfgemaakte foto van iets wat mij inspireert qua samenstelling van kleur, compositie en vorm. Hieruit heb ik een palet van kleuren gevormd, deze kunnen je inspireren om meer kleur in je interieur te brengen. Zie hieronder de eerdere edities >>

 

"ceramic hues"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~ Wil jij ook de kleuren in je interieur veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Bijvoorbeeld om jouw identiteit weer in je interieur terug te brengen door middel van kleur!

~ Ook kan je mij inschakelen voor interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.

Verbouwen, verhuizen of herinrichten?

Neem contact op met ervaren interieurarchitect Sylvia Fase voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Zij adviseert en ontwerpt al sinds 2010 interieurs voor privéwoningen, kantoren, winkels en horeca.

Verbouwen, verhuizen, renoveren of herinrichten?

Binnenhuisarchitect, interieurarchitect Sylvia Fase komt graag langs voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Zij adviseert en ontwerpt sinds 2010 succesvol interieurs voor privéwoningen, kantoren, winkels en horeca. Benieuwd hoe zij je kan helpen je wensen te realiseren?