maatwerk INTERIEURADVIES & INTERIEURONTWERP door interieurarchitect FASE13 | Sylvia Fase

ADVIES | Over kleur & materiaal toepassingen in uw interieur
De juiste kleuren en materialen in beïnvloeden emoties en brengen een ruimte tot leven. Ze geven een meerwaarde aan een ruimte en maken het origineel en uniek. Ik ben een ervaren specialist op het gebied van kleur en sfeer, en ik kan u onafhankelijk adviseren op het gebied van kleuren en materialen passend in  het interieur of huisstijl. Zoals een bijv. een verf of behangadvies maar ook in de keuze voor stoffering van meubels, vloerbedekking en gordijnen.

ADVIES | Over verlichting
Licht is een belangrijk onderdeel van het welzijn in een ruimte. Wanneer verlichting goed uitgebalanceerd is toegepast in het interieur geeft dat een prettiger gevoel van de ruimte. Want een feit is, zonder licht is er geen kleur. Kleuren zien er bij daglicht vaak anders uit dan bij kunstmatig licht. Ik kan voor het interieur een verlichtingsplan en elektraplan verzorgen waarbij de functie van het licht met smaak en budget gecombineerd kan worden.

ADVIES | Over effectief ruimtegebruik
Wanneer er een veranderingen in het interieur doorgevoerd moeten worden is het niet altijd even duidelijk wat de beste indeling is. Ik kan een gedegen advies geven zodat u meer rendement haalt uit het beschikbare oppervlakte van de ruimte.

ONTWERP | Het ontwikkelen van een interieurconcept
Dit houdt in dat ik research verricht naar het imago dat uw onderneming, winkel of interieur wenst uit te stralen. Het doorlopen van de fases; informatie, inzicht en analyse zijn in dit proces noodzakelijk. De uitkomst hiervan is onderdeel van de ontwikkeling van het concept. Om het concept te verklaren en te presenteren maak ik een visualisatie met de vertaling naar een fysieke ruimte. Dit kan door middel van een tekst, beeld, 3d model of schetsen.

ONTWERP | Het vormen van de ruimte
Een ruimte, krijgt zijn vorm door verschillende vlakken. Denk maar aan de wanden, plafond en vloer. Maar ook licht, kleur en materialisatie zijn een essentieel om in een ruimte de juiste sfeer te creëren. Door de juiste positionering en samenhang van verschillende volumes, ontstaat er een ruimtelijke beleving die past bij de functie van de ruimte. Het creëren van eenheid en balans, een goede routing en interessante zichtlijnen, verbetert de leefkwaliteit en er ontstaat meer welzijn voor de gebruiker van de ruimte. Ik ben gespecialiseerd in het maken van creatieve oplossingen voor een betere ervaring in de ruimten van het interieur.

ONTWERP | Perfect passende meubels voor u op maat
Meubel ontwerpen op maat, ontstaan meestal als onderdeel van een ruimtelijk ontwerp. Het meubel wordt dan specifiek voor een bepaalde functie ontworpen in die specifieke omgeving. Ook is het mogelijk om vrij van een bepaalde ruimte een meubelontwerp te creëren, een meubel die past in meerdere soorten ruimtes, in verschillende stijlen en settings.

ONTWERP |  zp-professional ook in te schakelen op projectbasis
Het is ook mogelijk om mij in te schakelen als externe ontwerper om zelfstandig of als aanvulling op het ‘eigen ontwerpteam’ om een ontwerp verder uit te werken. De zakelijke klant kan hierbij rekenen op een ervaren specialist die zelfstandig werkt, denkt en kan meedenken aan het ontwikkelen van concepten. Ook het maken van plattegronden en perspectieven en uitwerken van schetsontwerpen naar detail en werktekeningen. Of het samenstellen en uitwerken van presentaties. Op afstand of op de locatie naar keuze. Neem contact met mij op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
    UA-21569880-1