FASE13 Maatwerk keukenontwerp

De eigenaar van een casco opgeleverd nieuwbouwappartement heeft mij ingeschakeld om een totaal interieurplan te ontwerpen. En dat bestond uit een nieuwe indeling van alle ruimten, het bepalen van de beste posities van meubels en verlichting. Maar ook het ontwerp voor een maatwerk keuken.

Keukenontwerp voor appartement >

De wensen voor de keuken waren; dat deze niet groot moest zijn, anders dan standaard, en geschikt om aan te zitten. Ook de wens om zicht op de woonruimte te houden wanneer je aan het koken bent en toch voldoende kastruimte te creëren zijn onderdeel van deze keuken layout. Een zogenaamde T-vorm zoals je kan zien op de foto’s. Een composiet stenen aanrechtblad als schiereiland met een vlak ingebouwde kookplaat, onderbouw spoelbak, quooker kraan en hangende vierkante rvs afzuigkap van Franke. Met dit ontwerp is de keuken op maat gemaakt en de benodigde leidingen volgens ontwerptekeningen omgelegd. Fase13 heeft hiervoor namens de klant de begeleiding gedaan voor de div. offerte aanvragen en uiteindelijk ook coördinatie voor de realisatie van alle plannen. Zoals nieuwe houtenvloeren, stuckwerk en schilderwerk, elektra en verlichting, maatwerk meubels, gordijnen etc. Zodat de eigenaar alleen nog maar losse inboedel hoefde te verhuizen.

Wil jij ook je gehele interieur, of bijv je keuken aanpakken, neem dan contact op met mij voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Dan bespreken we hoe ik jullie kan bijstaan met jullie woonwensen.