Carglass Hoofdkantoor

Office | CARGLASS® | Interieur Hoofdkantoor te Eindhoven

Het interieur van het Carglass hoofdkantoor een volledige renovatie ondergaan. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij CARGLASS®; het klantproces de zgn ‘customer journey’.

Uitdaging was om dit proces ook tot uitdrukking te brengen in het interieurontwerp van de werkomgeving, om zodoende de samenwerking van de medewerkers te stimuleren.

Dit is gerealiseerd door de beschikbare ruimten over de etages van het gehele gebouw opnieuw in te delen volgens nieuwe principes van kantoorinrichting. Geen klassieke vaste werkplekken op basis van afdelingen maar de ruimten flexibel te gebruiken door iedereen. Dat varieert van open werkplekken versus gesloten ruimten voor brainstorm of overleg. Maar ook concentratieplekken versus ontmoetingsplekken.

Kortom ruimte efficiëntie waardoor er leuke en mooie plekken gecreëerd konden worden. Wat ten goede is gekomen aan de identiteit en de beleving van de ruimte.

CARGLASS® is onderdeel van de Belron® group, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van ruitreparatie en ruitvervanging voor voertuigen. Belron® is actief in 31landen en heeft een team van meer dan 8000 gekwalificeerde Service-Monteurs die meer dan 8 miljoen klanten per jaar helpen; dat is gemiddeld een klant per vier seconden. Naast CARGLASS® heeft Belron® ook wereldwijd talloze andere grote merken in de autoruit- en vervangingsindustrie, zoals Autoglass® in het Verenigd Koninkrijk, O’Brien® in Australië en Safelite® in de Verenigde Staten.

Oppervlakte 2500 m2 : Kantoor, Callcenter en Bedrijfsrestaurant | 115 Medewerkers

ism AOS ontwerp | Integrale projectbegeleiding van conceptontwikkeling tot aan Turn Key realisatie

Project fotografie | Marijn van ‘t Veer | BMV.foto