DeZuid Scheveningen | privé woning nieuwbouw appartement

Het project De Zuid is een nieuwe wijk vlakbij het Zuiderstrand. Op het voormalig Norfolk terrein bij de derde haven van Scheveningen zijn een veelvoud van woningen gerealiseerd. Waaronder ook een appartementen blok ZuidDuin met uitzicht over de duinen bij Duindorp aan de ene zijde en de haven aan de andere.

De opdrachtgevers verhuisden van een groot vrijstaand huis naar dit casco opgeleverd nieuwbouw appartement. FASE13 is al in een vroeg stadium betrokken bij de veranderplannen. Dit was heel gunstig want zodoende was het mogelijk om al tijdens de bouw al het leidingwerk te verplaatsen passend bij de wenselijke indelingen.

Om elke cm van het appartement goed te benutten heeft FASE13 diverse maatwerk kasten ontworpen voor maximale opbergmogelijkheid. Geheel passend en in balans met de beschikbare ruimte.

Het gevoel van de lokatie en het uitzicht is meegenomen naar het nieuwe interieur, de zee, zand, lucht, hout, schelpen waren een inspiratiebron voor de kleuren en materialen toepassing.

FASE13 heeft het interieur totaalplan bedacht, maatwerk meubels ontworpen. Kleur, materiaal en verfplan opgesteld. Verlichtingsplan en aanschaf van nieuwe losse meubels begeleidt. Voorstel voor diverse stofferingen zoals aanschaf van gordijnen en pvc vloer. En hiervan ook de vervolgstappen begeleidt. Zoals de diverse offerte aanvragen bij div. leveranciers. En tot slot de coördinatie en kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering t/m oplevering. Met een prachtig eindresultaat tot gevolg..

Heb je interesse om ook je woning aan te pakken, en weet niet niet goed waar te beginnen of mis je het overzicht. FASE13 kan je hier goed bij helpen en alles weer in balans brengen. Neem eens contact op, stuur een berichtje of bel Sylvia Fase op 0628771857.

Verbouwen, verhuizen of herinrichten?

Neem contact op met ervaren interieurarchitect Sylvia Fase voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Zij adviseert en ontwerpt al sinds 2010 interieurs voor privéwoningen, kantoren, winkels en horeca.

Verbouwen, verhuizen, renoveren of herinrichten?

Binnenhuisarchitect, interieurarchitect Sylvia Fase komt graag langs voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Zij adviseert en ontwerpt sinds 2010 succesvol interieurs voor privéwoningen, kantoren, winkels en horeca. Benieuwd hoe zij je kan helpen je wensen te realiseren?