Haags Appartement

Interieur concept en realisatie privéwoning | Haags Appartement – Modern en tijdloos

Voor een particuliere opdrachtgever heeft FASE13 | Sylvia Fase een Haags appartement in een bestaand gebouw onder handen genomen.

Het interieur van de zonnige en ruime woning was niet meer van deze tijd en de indeling was niet naar wens van de nieuwe eigenaar. Zodoende heeft hij Fase13 ingeschakeld voor interieuradvies.

Zoals meestal, is er gestart met het maken van een moodboard. Met behulp van deze sfeercollage is de wenselijke interieurstijl bepaald en is er vervolgens een compleet interieurplan gemaakt. Door middel van de wenselijke indeling op plattegrond te tekenen en daarbij ruimtelijke impressies te maken kon de klant vooraf zien welke veranderingen gerealiseerd konden worden. Fase13 heeft  advies gegeven over de toe te passen kleurstelling voor de wanden. En tevens advies voor de afwerking van de nieuwe eikenhouten vloer in visgraatmotief. Ook is er een compleet meubelplan gemaakt. Dat wil zeggen dat er naast de indeling en het ontwerp er ook een voorselectie is gemaakt voor nieuw aan te schaffen meubels met een shoppinglist voor de benodigde meubels, verlichting, vloerkleed en gordijnen. Wel zo handig. Tot slot is er ook gewinkeld voor enkele accessoires zoals sierkussens, planten en wanddecoraties. Om zo een mooi totaalplaatje te kunnen realiseren.

Wil jij ook je woning verbouwen, vergroten of verbeteren? Nu is het een goed moment om je interieur aan te pakken en naar je wens te veranderen. Weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Neem dan contact op met mij, Sylvia Fase voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Mail mij: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor het maken van een interieurontwerp en/of interieuradvies op maat, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk hier enkele gerealiseerde interieurs.

En zo zag het Haags appartement er vooraf uit..