Haags Wellness etage

fase13 badkamerontwerp wellness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

Privé woning | Haags Wellness etage

Voor een particuliere opdrachtgever heeft FASE13 | Sylvia Fase onlangs het ontwerp gemaakt voor een heuse droom badkamer op de tweede etage in een bestaande woonhuis regio Den Haag. Bestaande uit; Een sfeercollage zgn. moodboard. Hiermee is de wenselijke stijl, kleurenpalet en sfeer bepaald. Vervolgens is er de nieuwe indeling ingetekend in de plattegrond met daarbij enkele ruimtelijke impressies. Met deze 3d-schetsen kon de klant van te voren een goed beeld vormen van de voorgestelde veranderingen.  Het totaalontwerp betreft meerdere ruimten op de 2e etage; De slaapkamer met open haard en een maatwerk opberg / tv-wand. Een separaat toilet. Een ensuite badkamer; met wastafel, tweepersoons bubbelbad, tweepersoons stoomcabine. En een aangrenzende kleedruimte met maatwerk garderobekasten.

Het plan is succesvol gerealiseerd / geïnstalleerd door Het Tegelhuis. Hierboven kan je de foto’s van het prachtige eindresultaat bekijken..

En zo zag het er vooraf uit…

~ Wil jij ook je badkamer veranderen en weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail mij dan: info@fase13.nl of check hier voor meer contactopties. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking voor een badkamer -of interieurontwerp en/of interieuradvies, lees hier hoe FASE13 een project aanpakt en bekijk enkele gerealiseerde interieurs.