Burson Marsteller | Office Design

Tijdens de eerste kennismaking hebben we wat foto’s van de situatie gemaakt, zie hierboven. Het was er erg kaal, er sfeer en identiteit.

We zijn gevraagd een plan van aanpak te bedenken om met minimale investering, weinig veranderingen toch een groots effect te bereiken. Dat betekende bijvoorbeeld dat het klimaatsysteem, systeemverlichting, bouwkundige wanden en deels het tapijt moeten behouden moesten blijven.

Hier zijn we mee aan de slag gegaan en op basis van het ontwerp zijn er meubels en materialen geselecteerd. Na goedkeuring van ontwerp en budget zijn er vanuit ons netwerk diverse partijen aangesloten om tot realisatie over te gaan.

Zo zijn alle werkplekken vernieuwd van grijze en witte bureau’s naar eikenhout uitstraling en zijn er gekleurde gestoffeerde privacy schermen toegevoegd. En de entree, de ontvangst zone heeft zoals je ziet meer sfeer gekregen.

Door het half hoge muurtje te verwijderen en de kaal gekomen vloer als ware het als een vloerkleed uit het bestaande tapijt te snijden en hier een visgraat pvc vloer terug te plaatsen.

Door toevoeging van het half transparante gordijn tussen de werkzone en ontvangst te hangen creëert gelijk een aangename sfeer.

De lange betonnen wand aan de rechterzijde deels met akoestisch mos te bekleden. En de achterwand de verhogen tot aan plafond en ook te beplakken met visgraat eiken motief. De twee hoge tafels en met Eames-achtige stoelen, bollampen maken het af. Een fijne binnenkomer en plek om samen te lunchen, of informeel te ontmoeten.

Heb je interesse om ook je werkomgeving te veranderen, wij helpen je graag!

Stuur een berichtje of je kan bellen naar Sylvia Fase M 0628771857

 

 

 

 

 

 

 

Verbouwen, verhuizen of herinrichten?

Neem contact op met ervaren interieurarchitect Sylvia Fase voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Zij adviseert en ontwerpt al sinds 2010 interieurs voor privéwoningen, kantoren, winkels en horeca.

Verbouwen, verhuizen, renoveren of herinrichten?

Binnenhuisarchitect, interieurarchitect Sylvia Fase komt graag langs voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Zij adviseert en ontwerpt sinds 2010 succesvol interieurs voor privéwoningen, kantoren, winkels en horeca. Benieuwd hoe zij je kan helpen je wensen te realiseren?