Burson Marsteller | Office Design

Enige tijd geleden gingen we op gesprek in dit kantoor, en zoals te zien op de foto’s, zo zag het er toen uit. Het was er erg kaal, er sfeer en identiteit. We zijn gevraagd een plan van aanpak te bedenken om met minimale investering, weinig veranderingen toch een groots effect te bereiken. Dat betekende bijvoorbeeld dat het klimaatsysteem, systeemverlichting, bouwkundige wanden en deels het tapijt moeten behouden moesten blijven. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en op basis van het ontwerp zijn er meubels en materialen geselecteerd. Na goedkeuring van ontwerp en budget zijn er vanuit ons netwerk diverse partijen aangesloten om tot realisatie over te gaan. Zo zijn alle werkplekken vernieuwd van grijze en witte bureau’s naar eikenhout uitstraling en zijn er gekleurde gestoffeerde privacy schermen toegevoegd. En de entree, de ontvangst zone heeft zoals je ziet meer sfeer gekregen. Door het half hoge muurtje te verwijderen en de kaal gekomen vloer als ware het als een vloerkleed uit het bestaande tapijt te snijden en hier een visgraat pvc vloer terug te plaatsen. Door toevoeging van het half transparante gordijn tussen de werkzone en ontvangst te hangen creëert gelijk een aangename sfeer. De lange betonnen wand aan de rechterzijde deels met akoestisch mos te bekleden. En de achterwand de verhogen tot aan plafond en ook te beplakken met visgraat eiken motief. De twee hoge tafels en met Eames-achtige stoelen, bollampen maken het af. Een fijne binnenkomer en plek om samen te lunchen, of informeel te ontmoeten.

Heb je interesse om ook je werkomgeving te veranderen, wij helpen je graag! Stuur een berichtje of je kan bellen naar Sylvia Fase M 0628771857

#fase13 #officedesign #officeinterior #kantoorinterieur #kantoorontwerp #kantoorrenovatie #interior #interieurarchitect #denhaag

 

FASE13 | keukenontwerp

FASE13 | zeestraatstudio lokatie

UA-21569880-1