Zuiver Media Den Haag

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Office | Zuiver Media   [de voormalige lokatie in Den Haag]

Zuiver Media is een mediabureau gevestigd in Rotterdam [sinds 2020]. Als mediabureau zijn zij een gids voor reclamebureaus en adverteerders door het steeds ingewikkelder wordende medialandschap. Ze zijn opgericht in 2008 en waren gevestigd aan de Nieuwe Parklaan te Den Haag maar groeiden daar uit hun jasje en zijn daarom verhuisd naar de Lulofsstraat 55 in Den Haag. Unit 20 is ca. 270 m2 en werd geheel casco opgeleverd.

FASE13 is vervolgens ingeschakeld om een totaalontwerp voor het interieur te maken, passend bij de identiteit van het media bedrijf. Allereerst is er een vlekkenplan opgesteld om het programma van eisen & wensen daarin te verwerken. De volgende stap was het bepalen van de wenselijke sfeer & stijl voor het nieuwe interieur. Dit is onderzocht door middel van een zogenaamd moodboard samen te stellen met allerlei beeldmateriaal ter inspiratie passend bij de bedrijfsidentiteit. Vervolgens zijn er een aantal indelingsmogelijkheden gepresenteerd d.m.v. plattegrond tekeningen en ruimtelijke 3d impressies. Er is toen gekozen voor de speelse en ruimtelijke indelingsvariant zoals te zien is op de foto’s.

Toen de indeling bepaald was konden de volgende stappen ook genomen worden. Zoals het elektraplan, verlichtingsplan maar ook de keuze in kleur en materiaal van de wanden, vloeren, ramen, pantry, werkplekken, vergaderruimten etc. Ook is er een selectie gemaakt voor nieuw meubilair in de juiste stijl en kleurstelling zodat alles tezamen een mooi en representatief geheel vormt.

Nadat deze unit te klein werd, wegens het succes van Zuiver Media in 2017 de naast gelegen unit van Labs erbij getrokken. Wederom is FASE13 gevraagd hier weer het totaalplaatje compleet en passend geheel van te maken. En toen dit ook te klein werd is er in 2019 gekozen voor een nieuwe lokatie in Rotterdam, nieuwbouw op een kavel op het bedrijventerrein naast Rotterdam The Hague Airport, meer informatie over dit project kan je hier terugvinden.

www.zuivermedia.nl